Wolfheart Bubblegum

e. C.I.B S&N&FINCh Jennico Runaway Train

u FINCh Wolfheart Modesty Blaise

Uppfödare: Paula Heikkinen-Lehkonen, Finland.


Hilma är nu pensionerad och ska inte ha fler valpar. Hon lever nu som musjägare etc. här i Tollerup.

Hon har en IntCh på Wolfheart kenneln och 2 certvinnare i Sverige/DK/Norge i Indianfox's Nefertiti och Indianfox's Prince of Tollerup.


GBCh Tamedale Finesse

e. GBCh  Sanamaris Sweet Talker

u GBCh  Belfox Fantasy

Uppfödare: Mr Neil Dams, England


Nessy har haft kullar i England och var bl.a Bästa tik på Crufts 2017.

 2 av hennes avkommer, GB Ch, DEChTamedale Caruso och Tamedale Priscilla har båda cert och BIR i England. Hon är efterlängtad då hon skulle kommit hit för ett antal år sedan. STORT TACK till Neil Dams med familj för att min dröm jag hade när jag började med släthår 1978, att en gång få ÄGA en engelsk champion gått i uppfyllelse.

Att jag fött upp 2 och ytterligare 1 med  2 cert och flera Reservcert i England fanns liksom inte ens på kartan när jag började.


Nessy dotter Tamedale Priscilla fick tikcert och BIM på Crufts 2020!


Nessy är nu pensionerad och njuter livet i soffan.


Nessy fick 1 kull här med Ch Residenset's Stand In och två har ställts ut och varit vinstrika, DKJUNCh Indianfox's StandBehind har fått Dansk JuniorChampiontitel i Danmark och vunnit 2 cert i Sverige och även cert och CACIB i Polen, samt resCert på European Foxterrier Winnershow i Tjeckien 2022. Macey, som hon kallas, ägs av Ewa Lundén, Residenset's kennel, Kvibille.


KBHJV22 Indianfox's Stanleyson, ägs av Monica Bondesson, Änglapixens kennel, Asarum. Han fick resCert på vår Rasspecial och Juniorcert, JunCACIB och Cert på Köpenhamnsvinnarutställningen.

Till sommaren 2023 kommer Egelykke Iza till kenneln. Efter Ch Belfox Pipo och Egelykke Evita.